Zajtrajšie menu

Dátum: 
Friday, 7 May, 2021
Polievka: 
*
1. 025 Boršč 1,9
*
2. 025 Paradajková 1
*
3. 025 Slepačia s cestovinou 1,9
*
Hlavné jedlo: 
*
1. 100g Hovädzia sviečková na smotane 1,7,9,10, kysnuté knedle 1,3,7
*
2. 120g Zbojnícka bravčová kapsa plnená syrom, slaninou a kapiou 1,7, dusená ryža, zemiakové hranolčeky
*
3. 120g Marinovaný kurací steak s prošutom v hríbovej omáčke 1, opekané zemiaky s rozmarínom
*
4. 300g Zeleninový šalát s kúskami pečeného lososa /60g/, avokádom a citrónovo-horčicovou zálievkou, smotanový dresing s kôprom 7, bageta 1,7
*
5. 300g Rizoto zo zeleniny so syrom 1,7, šalát z čerstvej zeleniny
*
*
Pôvod mäsa: hovädzieho: Belgicko, bravčového: Španielsko, kuracieho: Poľsko.
*