Zajtrajšie menu

Dátum: 
Monday, 19 April, 2021
Polievka: 
*
1. 025 Fazuľková kyslá 1,7
*
2. 025 Mäsový krém s opraženým chlebom 1
*
Hlavné jedlo: 
*
1. 100g Plátky bravčovej panenky pečenej na rozmaríne 1, grilovaná zelenina 100g - cuketa, šampiňóny, mrkva, cibuľa - , pečené zemiaky
*
2. 100g Stroganov z hovädzieho mäsa 1,7,dusená ryža, zemiakové hranolčeky
*
3. 120g Citrónový kurací steak s avokádovým pestom, špenátové halušky so smotanou 1,3,7
*
4. 120g Pečené bravčové karé 1, kyslá kapusta s jablkami 1, kysnuté knedle 1,3,7
*
5. 80g Medové kačacie prsia - plátky - na zeleninovom šaláte s melónom a bylinkovou zálievkou, jemne pikantý smotanový dresing 7, bageta 1,7
*
*
Pôvod mäsa: bravčovej panenky: Maďarsko, hovädzieho: Írsko, kuracieho: Poľsko, bravčového karé: Španielsko, kačacích pŕs: Maďarsko.
*
*
*
*