Dnešné menu

Dátum: 
Friday, 24 January, 2025
Polievka: 
1. 0,25 Slepačia s mäsovými knedličkami 1,3,9
2. 0,25 Šampiňónová biela s mrvenicou 1,3,7
Hlavné jedlo: 
1. 120g Vyprážané rybie filé 1,3,4,7, zemiakový šalát s majonézou 3,10
2. 120g Restovaná bravčová pečeň 1, dusená ryža, zemiakové hranolčeky, tatárska omáčka 7
3. 120g Zapekaný kurací rezeň - šunka, broskyňa, syr - 1,7, tlačené zemiaky s maslom 7
4. 250g Zmes listových šalátov a zeleniny so zálievkou, avokádom a grilovanými kuracími kúskami / 80g /, jogurtový dresing s limetkou 7, opečená bageta 1,7
Pôvod mäsa: kuracieho: Poľsko.