Dnešné menu Dátum: Tuesday, 29 October, 2024Polievka: ☆ 1. 025 Zemiaková kyslá s hubami a kôprom 1,7☆2. 025 Cviklový krém s kyslou smotanou 1,7☆Hlavné jedlo: ☆ 1. 100g Plátky bylinkovej bravčovej panenky 1, krémové rizoto so zeleninou wok 7☆2. 120g Marinovaný kurací medailón v syrovej omáčke 1,7, cestoviny penne s bazalkovým pestom 1☆3. 120g Vyprážané mäsové karbonátky 1,3,7,10, zemiaky na kyslo 1,7 ☆4. 250g Zeleninový šalát s bylinkovou zálievkou a trhaným pečeným kačacím mäsom /60g/, smotanový dresing s limetkou 7, opečená bageta 1,7☆ Pôvod mäsa: bravčovej panenky: Chille, kuracieho: Poľsko, bravčového pliecka: Španielsko.☆