Dnešné menu Dátum: Thursday, 27 March, 2025Polievka: ☆ 1. 0,25 Držková so zemiakmi 1,9☆2. 0,25 Slepačia s cestovinou 1,9☆Hlavné jedlo: ☆ 1. 100g Pečená bravčová panenka v bylinkovej kruste 1, cestovinové špecle s cukinou 1,3☆2. 120g Zapekaný kurací rezeň /brokolica, šunka, syr/ 1,7, dusená ryža, zemiakové lupene☆3. 220g Koložvarská kapusta 1,7, varené zemiaky s maslom 7☆4. 250g Zeleninový šalát so zálievkou, bulgurom a grilovanými kuracími rezancami /80g/, sladká chilli omáčka, opečená bageta 1,7☆ 5. 260g / 3 ks palacinky s lesným ovocím a šľahačkou 1,3,7, ovocný čaj s citrónom☆ Pôvod mäsa: bravčovej panenky: Španielsko, kuracieho: Poľsko, bravčového pliecka: Nemecko .