Dnešné menu

Dátum: 
Tuesday, 22 October, 2024
Polievka: 
1. 025 Slepačia s cestovinou 1,9
2. 025 Zemplínska zemiaková 1,7
Hlavné jedlo: 
1. 120g Vyprážaný bravčový rezeň na viedenský spôsob 1,3,7, zemiakový šalát bez majonézy 10
2. 120g Grilovaný marinovaný kurací steak s cuketou a karotkou 1, zemiakovo-tekvicové Hokkaido pyré 7
3. 120g Bravčová krkovička "Smädný mních" /..na pive../ 1, cestovinová tarhoňa 1
4. 250g Zeleninový šalát s grilovanými kuracími kúskami /80g/, horčicovo-medovou zálievkou a žltým melónom, smotanový dresing s bylinkami 7,, opečená bageta 1,7
5. 300g Zapekané palacinky s tvarohom a vanilkovým krémom 1,3,7
Pôvod mäsa: bravčového: Španielsko, kuracieho. Poľsko.