Dnešné menu

Dátum: 
Wednesday, 21 February, 2024
Polievka: 
1. 0,25 Boršč so zeleninou a mäsom 1,9
2. 0,25 Zeleninová 9
Hlavné jedlo: 
1. 120g Kurací stehenný plátok vypražaný 1, 3, 7, pečené zemiaky s rozmarínom, šalát z čínskej kapusty
2. 120g Pečené citrónové kuracie prsia 1, zemiakovo- špenátové halušky s avokádovým pestom 1,3
3. 100g Hovädzia sviečková na smotane 1,7,9,10, kysnuté knedle 1,3,7
4. 250g Zeleninový šalát s medovou zálievkou a trhaným pečeným kačacím mäsom /60g/ , jogurtovo-mätový dresing 7, opečená bageta 1,7
Pôvod mäsa: kuracieho. Poľsko, hovädzieho: Írsko.