Dnešné menu

Dátum: 
Thursday, 27 March, 2025
Polievka: 
1. 0,25 Držková so zemiakmi 1,9
2. 0,25 Slepačia s cestovinou 1,9
Hlavné jedlo: 
1. 100g Pečená bravčová panenka v bylinkovej kruste 1, cestovinové špecle s cukinou 1,3
2. 120g Zapekaný kurací rezeň /brokolica, šunka, syr/ 1,7, dusená ryža, zemiakové lupene
3. 220g Koložvarská kapusta 1,7, varené zemiaky s maslom 7
4. 250g Zeleninový šalát so zálievkou, bulgurom a grilovanými kuracími rezancami /80g/, sladká chilli omáčka, opečená bageta 1,7
5. 260g / 3 ks palacinky s lesným ovocím a šľahačkou 1,3,7, ovocný čaj s citrónom
Pôvod mäsa: bravčovej panenky: Španielsko, kuracieho: Poľsko, bravčového pliecka: Nemecko .